Puur Boulangerie – 4 dagen

Hoe smaakt ‘terug naar de basis’? Wil je brood produceren van hoge kwaliteit en alleen met basisgrondstoffen, en tegelijkertijd leren over de kwaliteits-, structuur- en smaakverschillen? Dan sluit deze opleiding prima aan bij jouw wensen. Naast de praktijkuren wordt ook de theorie achter het gebruik van de grondstoffen en methodes van deeg zetten aangehaald. Een verdiepingsmodule waar je direct een kwaliteitsslag mee kunt maken in de dagelijkse praktijk. Eerdere deelnemers zijn zeer enthousiast aan de slag gegaan in hun eigen bedrijf en hebben daar direct voordeel kunnen behalen met de kennis die ze op hebben gedaan in deze week.
 
Kosten:
€ 710,= excl. BTW*, inclusief lunch.
* dit geldt voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Voor andere professionals kost de opleiding € 1285,- excl. BTW, zij mogen zich direct bij Bakery Institute melden.
 
Docent:
François Brandt