Feestdagen assortiment Boulangerie - 2 dagen

Feestdagen assortiment Boulangerie
Deze tweedaagse opleiding bevat allerlei feestelijke producten met internationale invloeden, namelijk een Frans, Duits, Noors en Italiaans tintje. Je maakt een rijk gevuld verdeelbrood om lauwwarm te serveren bij een aperitief, een roggebrood in zowel zoete als hartige variant en een Noors meergranen-zaden brood van spelt en rogge. Ook de Viennoiserie mag niet ontbreken met een smakelijke Brioche de Noël; een broodtaartje voor bij het ontbijt dat binnen no-time op is. We zoeken het snijvlak van de boulangerie en patisserie op met een traditionele Duitse Lebkuchen. Een onmisbaar kerstproduct waarvan we ook een koekhuisje maken. Tot slot maken we een traditioneel product uit de Elzas, een kweepeergelei met gedroogd fruit (vijgen, dadels, pruimen) en noten, heerlijk voor bij de brioche of natuurlijk een kaasplankje. Hiermee maak je als bakker het verschil en sluit je aan op de vraag van de consument.

Kosten:
De opleiding is te volgen voor € 339,- (met Sociaal Fonds subsidie) of € 495,- wanneer je niet afdraagt aan het Sociaal Fonds.

Docent
Francois Brandt