TenBa Bakkerij Advies

Kennis van bouw, bakkerij techniek, installatietechniek en wetgeving gebundeld binnen één adviesbureau. Dat is TenBa, hét bakkerij specifieke adviesbureau met kennis van de bakkerijbranche. De adviseurs en taxateurs van TenBa hebben een bakkerijachtergrond en begrijpen úw bakkerijproces, werkwijze en manier van denken.

TenBa wordt door brood- en banketbakkerijen ingeschakeld voor optimalisatie van het productie proces, voor bakkerij technisch advies, of als de bakkerij getaxeerd moet worden. Maar ook als bakkerijen reorganiseren, (ver)bouw plannen hebben, productie willen centraliseren, winkels overnemen en bakkerij investeringsprojecten gerealiseerd willen hebben.

TenBa is een sterke zakelijke dienstverlener met een persoonlijke benadering, die rekening houdt met de wensen van de ondernemer. TenBa is onafhankelijk en deskundig, kan helpen met het maken van een optimale indeling van de bakkerij en adviseert over het logistieke proces. Adviseurs van TenBa helpen met het vaststellen van capaciteiten en de daarbij behorende machines. Daarnaast adviseren zij over de wettelijke aspecten op het gebied van Warenwet, Arbowet en de Wet milieubeheer.

TenBa Bakkerij Advies / Realisatie / Taxatie
Agro Businesspark 75-83 – 6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317-471211
E-mail: info@tenba-bv.nl
www.tenba-bv.nl