VAN STUK

Robert van der Vlugt & Martijn van Velsen hebben samen een interieur- en ontwerpbureau, VAN STUK, dat zich richt op horeca- en winkelinrichting. Zij maken winkelconcepten gebaseerd op de wensen, doelstellingen en mogelijkheden van de opdrachtgever en het pand. Te denken valt aan het ontwerp, de productie van meubels, het logistieke proces en de uiteindelijke inrichting en montage. Zij adviseren, coördineren en realiseren interieurconcepten en vertalen jouw huisstijl naar een visueel product. Ontzorgen staat hoog op de prioriteitenlijst als het gaat om productie en realisatie van jouw winkelbakkerij. Samen met de opdrachtgever gaat VAN STUK voor een optimaal, efficiënt en bijzonder resultaat!
 
Een aantal jaar geleden hebben Robert en Martijn elkaar ontmoet tijdens een project waar Martijn de totale uitstraling heeft vorm gegeven en Robert het ontwerp maakte voor het meubilair. Dat bleek een perfecte combinatie. Martijn heeft zich gespecialiseerd in ontwerp en de uitstraling, Robert beschikt over technische kennis en bouwervaring. Door deze samenwerking kunnen zij zowel losse facetten als een totaal plaatje voor de inrichting van een winkelbakkerij aanbieden. 
 
Ben je op zoek naar een uniek interieur voor jouw winkelbakkerij dan bij je bij VAN STUK aan het juiste adres. Zij hebben ervaring met de inrichting van winkelbakkerijen, begrijpen dat het daarbij niet alleen gaat om de meubels maar dat de werkplek een belangrijke plaats inneemt. Toch weten zij rondom ‘de bakkerij’ de sfeer te creëren van een winkel waarin jouw medewerkers en klanten zich thuis voelen.
Robert en Martijn stellen zicht ten doel om van jouw winkelbakkerij een unieke plek te maken waar klanten graag komen, en waarin jouw ambacht en producten zo goed mogelijk tot hun recht komen. Tijdens de realisatiefase blijven zij in contact met de opdrachtgever en leveranciers, zodat zij op de hoogte zijn van wat er speelt en zo nodig snel kunnen inspelen op aanpassingen. 
 
VAN STUK stelt alles in het werk om jouw winkelbakkerij in alle facetten perfect uit te voeren. Dat betekent vooraf en tijdens het project optimale communicatie. Meedenken en oplossingen aandragen. Ontwerpen en bouwen vanuit jouw visie en met jouw doelstellingen. Zij kunnen je helpen met het vertalen van jouw eigen verhaal in een totaalconcept en een spraakmakend interieur.
Ben jij op zoek naar een re-design van een winkel, de aanpassing van jouw winkel naar een winkelbakkerij of naar een nieuw totaalconcept? Dan ben je bij VAN STUK aan het juiste adres. De omvang van de opdracht bepaal jezelf: van een grove indeling van de ruimte tot en met projectbegeleiding.
 
VAN STUK
Robert van der Vlugt en Martijn van Velsen
06-53675575 en 06-16976908                               
info@vanstuk.nl   

Oudeweg 91-95 unit C0.1
2031 CC Haarlem