Totaalconcept voor de winkelbakkerij

Bakery Market is een turnkey winkelbakkerijconcept voor bakkers met filialen die willen groeien en voor startende ondernemers in het bakkersvak.
Met Bakery Market willen Beko, Bakery Institute, TenBa en VAN STUK het ambacht versterken door doelgericht te investeren in de ondersteuning bij het realiseren van winkelbakkerijen.

Het gaat om 'winkelbakkerijen' waar de klant het unieke ambachtelijke proces van kneden tot en met bakken en verpakken kan aanschouwen.
Bakery Market staat voor authentiek en lekker brood en banket wat bereidt wordt met eerlijke ingrediĆ«nten en geproduceerd volgens een puur ambachtelijk bakproces. 
 
De Bekobedrijven, Bakery Institute, TenBa en VAN STUK faciliteren ondernemers die een winkelbakkerij willen beginnen. Het totale aanbod aan adviezen, producten en diensten, waar deze ondernemers naar eigen behoefte gebruik van kunnen maken, vind je op deze site gegroepeerd onder:
Kennis, Voorbereiding, Bakkerij, Product, Winkel en Verpakkingen.

Bakery Market is geen formule of een merk. Het is de werknaam die de Beko-bedrijven, Bakery Institute, TenBa en VAN STUK hanteren om adviezen, producten en diensten, die aansluiten bij een winkelbakkerijconcept, aan te bieden. .